Heatapp!

In 2014 hebben wij de exclusieve verkoop rechten voor de Benelux bemachtigd van EbV voor hun draadloze App gestuurde thermostatisch regelsysteem Heatapp.

Veel installeurs werken reeds, sommige zelfs dagelijks, regelmatig met apparatuur van EbV. Zonder dat ze dit eigenlijk weten. EbV is reeds sinds lange tijd de producent van de regelkasten voor diverse ketelfabrikanten zoals Remeha, Atag, Intergas en de Bosch groep (Nefit en Bosch).

Door hun kennis zijn ze in staat om een perfecte regeling te fabriceren. Een regeling die naadloos met uw CV ketel communiceert. Ook in geval van stadsverwarming werkt dit systeem perfect.

Zo werkt het

Een intelligente en energiezuinige verwarmingsregeling: dat is Heatapp!

Met Heatapp! kunt u overal via een smartphone of tablet de temperatuur in diverse ruimten in uw woning regelen.
Door gebruik te maken van Heatapp! zijn interessante energiebesparingen te realiseren.
Heatapp! is een zeer professionele oplossing om het comfort in uw woning te verhogen en daarnaast aanzienlijk op het energieverbruik te besparen: u kunt per ruimte de ideale temperatuur bepalen, wanneer u maar wenst.
Heatapp! is geschikt voor systemen met radiatoren en/of vloerverwarming (of wandverwarming)
Als warmtebron kunt u alle mogelijke warmtebronnen toepassen: CV-ketel, stadsverwarming, warmtepomp of systemen op zonne-energie.

Met andere woorden, Heatapp! bij met elk verwarmingssysteem toegepast worden!

Efficiënt

De draadloze individuele ruimteregeling voor iedere kamer biedt u de mogelijkheid om per ruimte de gewenste temperatuur te regelen.

De Heatapp! draadloos gestuurde radiator-regelingen (Heatapp! Drives) communiceren met de Heatapp! basis (Heatapp-Base).
Elke kamer wordt verwarmd, zoals u dat wenst en alleen wanneer u dat nodig vindt. Dat bespaart energie.

Energiebesparing

Een gezin met 4 personen in een ca 130 m2 huis verbruikt jaarlijks ongeveer 18.200 kWh aan energie en betaalt daarvoor op dit moment ongeveer € 1.500,00 voor verwarming en warm water.

Met het Heatapp! systeem, kunt u tot wel 30% op die energiekosten besparen.
Dit betekent een aanzienlijke jaarlijkse besparing, die bovendien ook nog milieuvriendelijk is.

Overal en altijd

De Heatapp! verwarmingsregeling vormt de basis voor een draadloos, via WIFI te regelen netwerk.

U kunt vanaf elke locatie met behulp van een smartphone of tablet, op elk moment het klimaat in uw woning regelen: zoals u dat wenst.

Gemakkelijk te installeren

De Heatapp! basis wordt gevormd door de draadloze componenten voor individuele ruimteregeling. Eenvoudig door de specialist te installeren. De configuratie wordt eenvoudig stap voor stap in de installatiewizard opgezet.
Binnen enkele minuten kunt u al gebruik maken van het Heatapp! systeem: alle informatie wordt binnen uw eigen systeem opgeslagen.

Menu