Het beleid van onze organisatie is o.a. gericht om continue verbetering te bereiken en te voldoen aan de eisen van wet- en regelgeving. Het voldoen aan de voorwaarden zoals omschreven wordt in de norm ISO 9001:2015, met als doel het waarborgen en continu verbeteren van het Kwaliteitsmanagementsysteem, helpt ons daarbij.

De ISO 9001 is in bijna iedere sector een begrip: een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Deze geeft richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen. De ISO 9001:2015 specificeert eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Ontwikkeld om bedrijven te helpen bij het creëren van processen die voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en verantwoordelijkheid.
Daarnaast als doel stelt om de klanttevredenheid te verhogen, met inbegrip van de continue verbetering van processen, die voldoen aan eisen van klanten en aan eisen van de aan toepassing zijnde wet- en regelgeving.

VTE Smartersolutions staat voor kwaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen en onszelf continu te verbeteren heeft VTE een beleidsverklaring opgesteld (op te vragen via: henrieke@vte-smartersolutions.com) en zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. Jaarlijks wordt onze kwaliteit getoetst door zowel interne als externe audits.

Download ons ISO 9001 Certificaat.

 

VTE Smartersolutions