VTE Smartersolutions BV

VTE Smartersolutions BV onderdeel van de VTE Groep BV is al lang niet meer alleen een fabrikant van vloerverwarming units en aanverwante artikelen, VTE smartersolutions BV is inmiddels uitgegroeid naar een echte speciaalzaak in leidingsystemen, vloerverwarming en koelingssystemen die zich uitsluitend richten tot de vakman. Ons ruime assortiment aan kwalitatieve systemen is een verademing voor elke vakman.

Dit komt mede doordat wij ook vakmensen zijn, met decennia theoretische en praktijk ervaring in H.V.A.C.

VTE Next BV

VTE Next BV is een bedrijf welk zich bezig houd met de productie van o.a. kunststof onderdelen en eindproducten ten behoeve vloerverwarming en leiding systemen welke naar diverse landen binnen Europa en daarbuiten verkocht worden.

Productontwikkeling

Onze interne product ingenieurs werken in onze opdracht vandaag al aan de producten en systemen die u als vakman in de toekomst zal nodig hebben. Maar onze product ingenieurs doen dit niet alleen, zij doen dit in voortdurend overleg met de vakman! Ja, inderdaad wij luisteren naar uw opmerking en noden en zetten deze om in werkbare, betaalbare kwaliteit.

 

Buiten eigen producten en/of assemblage heeft VTE Next BV nog veel meer mogelijkheden voor de Europese vak bedrijven. Deze combinatie maakt het mogelijk de vakman een nooit eerder samengebracht kwaliteit productengamma aan te bieden voor verantwoorde prijzen. Buiten ons standaard programma kunnen we op veel gebieden maatwerk oplossingen bieden.

VTE Projects BV

VTE projects BV houd zich zich bezig met de volgende specialismen:

  • Begeleiding betreffende montage vloerverwarming systemen
  • Begeleiding montage droog- en natbouw renovatie systemen
  • Begeleiding bij infrezen zand/cement & betonvloeren
  • Calculatie van vloerverwarming projecten
  • Advies & engineering vloerverwarming installaties
  • CAD-tekenwerk, opstellen rapportage en revisie tekeningen
  • Levering & logistiek vloerverwarming systemen
  • Begeleiding montage na-regelingen en domotica

Kijk hier voor onze producten

Een zeer uitgebreid programma op het gebied van vloerverwarming en leidingssystemen!

Menu