Over ons

Over ons

Verwarmings Techniek Ede is gespecialiseerd in complete vloerverwarming, leidingsystemen en koelingssystemen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor onder meer unieke vloerverwarmingsbuis en staal- en RVS-fittingen.

Naast het complete HVAC-assortiment schuilt onze meerwaarde in uitgebreide service en eigen engineering. Wij zijn een snelgroeiende, innovatieve en internationale organisatie die aanvoelt als een familiebedrijf. Uitstekende service, een no nonsense beleid en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Dat zijn onze kernpunten. Voor ons zijn er geen grote klanten, ook geen kleine klanten. Iedereen is gelijk! Dat geldt ook op onze werkvloer. VTE biedt medewerkers een gezellige en open werkomgeving met persoonlijke aandacht voor elke medewerker. Als team gaan wij voor het beste resultaat.

Ons verhaal

Typisch VTE

Onze opdrachtgevers blinken alleen uit wanneer wij de lat minstens net zo hoog leggen als zij. Dat doen wij met:

Compleet assortiment
We blijven ons complete HVAC-pakket telkens uitbreiden om onze opdrachtgevers te ontzorgen. Eén plaats voor alle benodigdheden.

Eigen engineering
VTE gaat verder dan kwaliteitsproducten alleen. Met advies, ondersteuning en legplannen helpen wij van elk project een succes te maken.

Scherpe tarieven
Wij bieden al onze producten tegen lage prijzen aan. Zo houdt de vakman een aantrekkelijke marge over.

Service en support
Met uitgebreide (video)instructie en downloadbare BIM-handleidingen helpen wij elke vakman op weg.

Benieuwd wat VTE voor jou kan betekenen?

Contact
VTE Smartersolutions