Eén buis voor alle toepassingen

De meerlagenbuis (MLB) van VTE biedt een energiezuinige en innovatieve oplossing die verkrijgbaar is in verschillende varianten, elk ontworpen om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu kiest voor de standaard-, voorgeïsoleerde of de variant met mantelbuis, alle leidingen worden geproduceerd conform de laatste DIN / ISO eisen en voldoen aan alle noodzakelijke BRL normen, zodoende garandeert VTE de meest hoogwaardige kwaliteit met onder andere 10 jaar volledige garantie inclusief gevolgschade dekking. Uiteraard beschikken de leidingen ook over een geldig KOMO® certificaat.

De 5-laagse en vormvaste PE-RT buis van VTE met aluminium kern sluit naadloos aan op hoge-kwaliteits-vloerverwarming systemen, maar is ook te gebruiken voor radiator- en primaire leidingsystemen. De leidingen zijn eveneens goedgekeurd voor toepassing in stadsverwarming installaties. Dankzij het universele buisontwerp is de leiding geschikt voor compressie, pers-, huls- en push fittingen, wat zorgt voor een gemakkelijke en efficiënte installatie.

In de moderne installatietechnieken is de meerlagenbuis essentieel en staat het bekend als een betrouwbare oplossing in de verwarmingstechniek. Met de MLB leidingen combineert u technische efficiëntie met duurzaamheid, en creëert u comfortabele en energiezuinige omgevingen.

Kies voor kwaliteit en prestatie met MLB leidingen van VTE, en geniet van de voordelen van een betrouwbare en efficiënte warmtebron in uw woning of bedrijfspand!

Gerelateerd:

Nieuws
VTE onderscheidt zich door eigen servicedienst!
Nieuws
VTE assortiment nu beschikbaar in 2BA!
VTE Smartersolutions