Verdelers met warmtewisselaarset

 

Eerder dit jaar introduceerde wij een nieuwe compleet in eigen huis ontwikkelde composiet verdeler met en zonder pomp. In navolging hierop brachten wij ook een eigen composiet stadsverwarming verdeler met ingebouwde keerklep en RTL ventiel op de markt.

Steeds vaker wordt door energieleveranciers naast stadsverwarming ook stadskoeling aangeboden. Ook daarvoor bieden wij een kant en klare oplossing met onze composiet verdelers. De verdelers worden dan o.a. voorzien van dubbele aanvoerkranen en afhankelijk van de primaire installatie ook nog met een warmtewisselaarset.

Naast hiervoor genoemde toepassing kunnen alle typen VTE verdelers, zowel staal als composiet, uitgerust worden met een warmtewisselaarset inclusief expansievat. Het grote voordeel van deze uitbreiding is dat men vloerverwarming kan toepassen in situaties die anders onmogelijk waren zoals bijvoorbeeld opritverwarming, systemen met niet diffusiedichte leidingen of hoogbouw installaties waarbij een drukscheiding noodzakelijk is.

De verdelers met warmtewisselaar zijn verkrijgbaar t/m 16 groeps. Bovendien kun je op onze ‘specials’ afdeling terecht waar voor klanten specifieke modellen met een korte lead time gebouwd kunnen worden.

Meer weten over de warmtewisselaarsets of één van onze verdelers? Neem contact op met onze salesafdeling (sales@vte-smartersolutions.com) of T +31(0)318 – 66 80 89.

Gerelateerd:

Nieuws
Eén buis voor alle toepassingen
Nieuws
VTE onderscheidt zich door eigen servicedienst!
VTE Smartersolutions