VTE is ISO 9001:2015 gecertificeerd!

En dat is goed nieuws! Met het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat zet VTE de volgende positieve stap in haar veranderings- en verbeterprocessen.

De ISO 9001, een begrip in bijna iedere sector, een internationaal erkende norm. Ontwikkeld om bedrijven te helpen bij het creëren van processen die voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en verantwoordelijkheid. Het certificaat is de bevestiging dat het managementsysteem van VTE voldoet aan deze gestelde normen.

Het voordeel van een ISO 9001:2015 gecertificeerde partner? Het ondertekent dat zij een toegewijde partner zijn voor haar klanten. Dat interne werkprocessen nauwkeurig gevolgd worden en eventuele afwijkingen en onvolkomenheden snel worden gesignaleerd.

Naast deze gestructureerde manier van werken leidt de plan->do->check->act cirkel tot continue kwaliteitsverbetering en- borging.

Ook voor onze medewerkers is de kwaliteitsverbetering en -borging voelbaar in de dagelijkse werkzaamheden. Processen worden beter op elkaar afgestemd, acties worden concreter geformuleerd en de follow up is effectiever. Een mooie stap waar wij als team heel trots op zijn.

Maar hier houdt het uiteraard niet op. Alle processen worden continue in- en extern gecontroleerd. We blijven ons richten op het verbeteren van onze processen om zo de beste producten en service te bieden aan onze klanten!

Gerelateerd:

Nieuws
Nu beschikbaar bij VTE: eigen BIM-bibliotheek!
Nieuws
Eén buis voor alle toepassingen
VTE Smartersolutions