VTE onderscheidt zich door eigen servicedienst!

Als Nederlandse fabrikant in de vloerverwarming zet VTE een grote stempel op de branche met een eigen servicedienst in huis. Deze service is een directe aanvulling om als totaalleverancier haar klanten optimaal van dienst te zijn.

De wereld van vloerverwarming is dynamisch en voortdurend in ontwikkeling, waarbij de traditionele ‘plug and play’ werkwijze niet langer vanzelfsprekend is door de opkomst van nieuwe technologieën. Het is essentieel dat installateurs op de hoogte blijven van deze nieuwe ontwikkelingen en weten hoe ze met kwaliteitsproducten om moeten gaan. Het up-to-date houden van kennis blijft hierom noodzakelijk.

Hierin speelt Evert-Jan Gerritsen, servicemonteur, een belangrijke rol. Met zijn jarenlange kennis en ervaring biedt hij professionele installateurs technische ondersteuning bij alle vloerverwarming gerelateerde vragen. Met zijn betrokkenheid en focus op het vinden van oplossingen verzekert hij klanten van de benodigde service en begeleiding, zodat zij de producten optimaal kunnen benutten.

Naast de servicedienst biedt VTE ook trainingen op locatie aan en vind je op de website antwoord op de meest gestelde vragen. In het tweede kwartaal van 2024 wordt dit aangevuld met video’s.

Gerelateerd:

Nieuws
Nu beschikbaar bij VTE: eigen BIM-bibliotheek!
Nieuws
Eén buis voor alle toepassingen
VTE Smartersolutions